Dünyaca Ünlü Kahin Nostradamus IŞİD'i de Bilmiş

    Eklenme Tarihi : 20 Ağustos 2015 - Perşembe 13:55

    Hitler'in iktidara gelişini, Fransız Devrimini ve II. Dünya Savaşını bildiği düşünülen Nostradamus'un IŞİD'i de bildiği iddia ediliyor.

    Dünyaca ünlü kahin Nostradamus'un bu sefer de IŞİD'i bildiği iddia ediliyor. Nostradamus'un kehanetlerini inceleyen "Nostradamus 2242" sitesi Nostradamus'un, IŞİD'in Ortadoğu'daki terör eylemlerini öngördüğünü iddia ediyor.

    Araştırmalara göre Nostradamus en az 4 dizesinde IŞİD ile ilgili kehanetlerde bulunmuş. Bu dörtlüklerin birinde ise şu ifade kullanılıyor.

    "O aşağılık, kötü şöhretiyle, tiranlığıyla Mezopotamya’ya girecek;

    Tüm dostlar zina eden o kadınla ilişki kuracak; korkunç ve kapkara görünen toprak."

    Bu dizelerin IŞİD'i tasvir ettiğine inanılıyor. Irak ve Suriye’nin Mezopotamya'da bulunması, IŞİD bayrağının siyah renkli olması ve IŞİD'in şeriat "tiranlığı" kurmayı hedeflemesi kehaneti kuvvetlendiren ipuçları olarak öngörülüyor.

    Öngörüyü yapan site 3. Dünya savaşının da IŞİD ile mücadele nedeniyle çıkacağını öngörüyor. 

    Nostradamus Kimdir?

    Michel de Nostredame,14  Aralık 1503 tarihinde dünyaya gelmiştir. Çok varlıklı bir ailenin çocuğu olan Nostradamus’un geleceği görme yeteneği ilk önce büyükbabaları Jean de St.Remy ve Pierre de Nostredame tarafından desteklenmiştir. Büyükbabası tarafından ona, Eski Yunanca, Latince, İbranice lisanları öğretilmiştir. Bunun yanında eğitim verdiği diğer konular ise; matematik, simya, klasik edebiyat, tarih, tıp, astroloji bilimleridir. İlerleyen yıllarda kehanetlerini yazıya döken Nostradamus'un kehanetleri günümüzde bile tartışılmaktadır.

    Nostradamus'un Adolf Hitler'in iktidara gelişini, II. Dünya savaşını, Fransız DevriminiJohn F. Kennedy suikastini ve daha birçok önemli olayı öngördüğüne inanılır.

    Nostradamus'un gerçekleşmiş ve gerçekleşmemiş kehanetleri için tıklayınız.


Tarihiolaylar.com internet sitesinde bulunan bütün içerikler Tarihi Olaylar editörleri tarafından hazırlanmaktadır. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Copyright 2024 - Tüm Hakları Saklıdır.